Du kan sälja guld online

Vet du att du kan sälja guld online? Att sälja guld online är smart om du vill få in extra pengar på gamla smycken du inte längre har användning för. Ett bra ställe på nätet att sälja guldet är Svenska Guld. Hos dem gäller:

  • Guldet är alltid försäkrat
  • Bra betalt
  • 14 dagars ångerrätt

Dessutom så har de en av de lägsta avgifterna för att köpa guldet av dig. Du kan sälja allt från guldsmycken till guldmynt och tackor till dem.

Sälj ditt guld på nätet

Att sälja guld online till Svenska Guld är enkelt och du får snabbt betalt! Det du gör är att besöka deras sida där du beställer ett så kallat guldkuvert. I detta kuvert lägger du sedan ditt guld och skickar tillbaka till dem. Det med REK, så att det är försäkrat. När de tar emot det så kommer de värdera ditt guld samt att de sedan betalar ut direkt till ditt bankkonto.

Varför sälja guldet online?

Du kan så klart vända dig till en butik som köper in guld, men att sälja guld på nätet ger oftast bättre betalt samt att det då är mindre avgifter för din del. Det är ju så att alla företag behöver tjäna på att köpa guld och det görs på marginalen mellan inköpspris och försäljningspris. Svenska Guld tar inte ut allt för saftiga marginaler, utan det mesta går till dig. Om du är intresserad av att veta vad för guldpris de har, besök deras sida. Det kan nämligen ändras ibland. På deras sida kan du även beställa ett guldkuvert.