Har ni behov av speciallyft?

Är det så att ni behöver speciallyft? När det gäller speciallyft så finns det ett företag som heter Tranås Åkeri som sysslar med just detta. De har bland annat:

  • Tunghantering
  • Industriflytt
  • Maskintransport
  • Speciallyft

Speciallyft används då det handlar om objekt som är extra otympliga och besvärliga. Tranås Åkeri har nämligen det som behövs för att göra dessa typer av lyft.

Hur man specialflyttar

När man talar om specialflytt så kan det handla om olika saker eller gods som ska flyttas. För att det ska kunna göras på ett säkert sätt så gäller det att ha rätt utrustning samt en mycket god planering. Allt detta kan Tranås Åkeri sköta! Så har ni otympliga eller besvärliga saker som ska lyftas hör av er till detta företag.

Olika typer av lyft

Tranås Åkeri kan detta med att flytta tunga saker på olika sätt. Bland annat sysslar de med industriflytt och kan då flytta alla tunga maskiner och övrig utrustning från en lokal till en annan. Detta företag sysslar även med att flytta tunga maskiner på ett effektivt och säkert sätt.

När det handlar om professionell tunghantering och tunga lyft så är Tranås Åkeri ett bra val. De kan hjälpa till att lyfta och flytta hus, maskiner, en hel industri och så vidare.

Andra bra tjänster

Tranås Åker håller inte bara på med lyft och flytt av saker utan de har även andra bra tjänster. Bland annat erbjuder de grus och jord, logistiktjänster så väl som kran och trucktjänster. De har även godstransporter och entreprenad.