Är du vår nya medarbetare?

2018-04-24

Vi befinner oss i ett expansivt skede och söker nya medarbetare.
Vill du utvecklas och få tillfälle att arbeta i en mycket kreativ och kompetent miljö, kan vi vara din nästa arbetsplats.

Vem är du?

Du som söker skall vara minst civilingenjör, eller motsvarande, och gärna ha erfarenhet av konsulterande arbete inom våra verksamhetsområden. Vi ställer höga krav på din förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift. Har du erfarenhet av arbete med energikartläggning, energideklarationer, inomhusklimatmätningar och/eller LCA för bebyggelse, är det meriterande.

Vi erbjuder

Som medarbetare i CIT Energy Management arbetar du i olika typer av utvecklingsprojekt, dels i projektgrupper, dels självständigt. Vi arbetar inte med projektering. CIT Energy Management kombinerar fördelarna med att arbeta för ett litet bolag med stor variation av projekt. Medarbetarna är vår viktigaste tillgång och vi sätter stort värde på allas individuella utveckling.

Om CIT Energy Management

CIT Energy Management arbetar med frågor som rör energianvändning och inneklimat i byggnader av alla slag, från flerbostadshus till avancerade laboratorier. Vårt mål är att i samarbete med kunden hantera dessa frågor för att nå en långsiktigt effektiv energianvändning, både ekonomiskt och miljömässigt. CIT Energy Management är ett dotterbolag i koncernen Chalmers Industriteknik.

Bland våra kunder återfinns såväl privata företag som myndigheter och branschorganisationer. Exempel på privata företag är Electrolux, Ericsson, Scania, Husqvarna, Astra Zeneca, Wallenstam, Vasakronan, m fl. Bland myndigheter och branschorganisationer återfinns exempelvis Energimyndigheten, Swedac, Boverket, SIS, Byggherrarna, Sveriges Byggindustrier, Fastighetsägarna, SABO, EU, m fl.

Skicka in din ansökan, tillsammans med nödvändig övrig dokumentation, så att vi har den senast den sista maj 2018.
Ansökas skickas till: pe.nilsson@cit.chalmers.se