Jobba hos oss

 

DU: nyfiken civilingenjör sugen på utveckling
VI: kreativa, kompetenta, expansiva

Brinner du för ingenjörskonsten? Gillar du att möta människor? Är du bra på att hitta kluriga lösningar på tekniska problem? Har du en oändlig utvecklingspotential? Då är du vår nya medarbetare och vi ser fram emot en ansökan från dig!

Vi fortsätter att växa! Spännande uppdrag fortsätter att strömma in och vi söker nya medarbetare.

Vilka är vi?

Den korta versionen: Tekniska konsulter inom energieffektivisering och inomhusklimat i byggnader (från flerbostadshus till avancerade laboratorier). Vi kombinerar praktisk erfarenhet med djup teoretisk expertkompetens. Dotterbolag till Chalmers Industriteknik och en nära koppling till Chalmers Tekniska Högskola. Kombinationen av kompetenser och vårt nära nätverk gör oss speciella – faktiskt helt unika. Vill du vara med?

Våra kunder?

Vi har våra kunder bland myndigheter, branschorganisationer, fastighetsföretag och inom industrin. Några exempel: Electrolux, Scania, Astra Zeneca, Wallenstam, Vasakronan, Energimyndigheten, Swedac, Boverket, Byggherrarna, Sveriges Byggindustrier, Fastighetsägarna, EU.

Vem är du?

Du vill arbeta i utvecklingsprojekt och uppskattar när det är en stor variation i projekten – stora projekt och mindre, och olika typer av kunder. Ibland arbetar vi i grupp och ibland självständigt – du trivs i båda rollerna.
Du är minst civilingenjör eller har motsvarande erfarenhet och vi tror att du arbetar som teknisk konsult och/eller har erfarenhet av kundsidan. Har du arbetat med energikartläggningar, energi­deklarationer, inomhusklimatmätningar och/eller LCA för bebyggelse är det positivt. Tal och skrift är viktiga verktyg. Det behöver du behärska väl.

Vi ser framemot din ansökan!

Välkommen med din ansökan till pe.nilsson@cit.chalmers.se.
Sänd in ansökan innan augusti månads utgång.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta VD Per-Erik Nilsson på mailadressen ovan eller på telefon 0705-15 24 46.